Εποχιακή Διακόσμηση – Φθινόπωρο

Εποχιακή Διακόσμηση: Διακοσμητικές Ιδέες με βάση την εποχή.

Το Φθινόπωρο κάνει την εμφάνιση του με τις πρώτες βροχές και τα πρώτα κίτρινα φύλλα να ακουμπούν το έδαφος. Παρόλο που με λύπη οι περισσότεροι αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι, αφού δεν μπορούμε να αποφύγουμε τον ερχομό του Φθινοπώρου ίσως το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγκαλιάσουμε αυτή την αλλαγή, φέρνοντας το στο σπίτι μας.

Μπορούμε να δουλέψουμε με κάποιες ιδέες για την είσοδο του σπιτιού και μικρές αλλαγές στο εσωτερικό. Για παράδειγμα: ένα καλάθι με κουβέρτες fleece σε ζεστές αποχρώσεις όπως πορτοκαλί και κόκκινο σε καρό σχέδιο), μεταλλικοί φανοί με κεράκια δίπλα στο τζάμι, βάζο με ηλιοτρόπια και χρυσάνθεμα και άλλα λουλούδια εποχής. Επίσης, αγοράστε μια ωραία κολοκύθα και στολίστε την σε ένα καλάθι σε μια γωνιά της κουζίνας ή σε ένα στρογγυλό διακοσμητικό δίσκο στο τραπέζι, ενώ μπορείτε ακόμη να αδειάσετε το περιεχόμενο της και να γίνει γλάστρα. Μια άλλη ιδέα είναι να τοποθετήσετε στο τραπέζι του καθιστικού ένα όμορφο δοχείο με σοκολατάκια και ξυλάκια κανέλλας!

Το Φθινόπωρο ταιριάζει πολύ με το rustic στυλ οπόταν μπορείτε να κάνετε μια rustic αγορά. Η λινάτσα είναι μια καλή ιδέα για να τη χρησιμοποιήσετε σαν runner ή βάση για το καλάθι και για άλλα διακοσμητικά δοχεία σε συνδυασμό με κίτρινα φύλλα, φουντούκια, κώνους και μικρά κλαδάκια. Χρήσιμα για αυτό το στυλ αντικείμενα είναι μεταλλικά ποτιστήρια, κηροπήγια, και γυάλινα βάζα.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s